Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, April 25, 2012

^ Segmen "Saya sayang blog saya sebab..." ^

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Terima kasih buat adik Raihan sebab tag akak tu join segmen nie. Berminat? Klik kat SINI.

Saya sayang blog saya sebab di sini saya dapt bertemu dengan rakan2 baru dr segala peringkat umur dan berkongsi tentang rasa, cinta dan kasih sayang. Di blog ini juga terdapat pelbagai ilmu yg dapat dikongsi bersama2, ada cerita suka dan duka yang dapat kita jadikan pengajaran di masa hadapan.

Tag:


 Syarat-syarat: ~


1) Buat satu entri bertajuk Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."



2) Lekatkan header kat atas tu dlm entri korang & linkkan ke entri tuan punya blog..

 3) Follow blog "Alynn Nyzaa Punyer Blog"

4) Sambung ayat "Saya sayang blog saya sebab..." dengan idea kreatif masing2..cerita sikit kenapa korang syg blog korang..

5) Tag seberapa ramai rakan blogger & pastikan diorg tau (MINIMUM : 2 ORG)

6) Dah siap? Hantar link entri korang kat ruangan komen entri tuan punya blog..
 
TARIKH TUTUP:

30 APRIL 2012 (TEPAT 12 TGH MLM)


 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

9 comments:

  1. Gud luck kpd mereka yg join segmen ini..

    ReplyDelete
  2. Aku jarang la bersegmen nih...nnt sesekali nk joint lah.... :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen :) saya pun sayangggg blog saya :p

    ReplyDelete
  4. Hye sweetie. Safiena datang berkunjung. Dari segmen yang sama. Jemput datang blog.

    Link Entri
    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    All the best and happy blogging :)

    ReplyDelete
  5. Salam , sya bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  6. Salam Kinabalu ... Thanxxx tag sy dlm segmen ni ... =)

    ReplyDelete
  7. singgah sini,,happy blogging..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...