Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, May 24, 2012

Dah macam poswanita.....

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Disebabkan borang-borang untuk pesakit telah diperbaharui jadinya semua request form dari centre kena ditangguhkan selama 2 bulan.

Borang baru dah sampai semalam maka hari ini bermula lah tugas yang agak leceh dan menyebabkan saya menguap entah berapa puluh kali.....

Paling malas nak kira borang tu.....pastu nak kena masukkan dalam plastic bag. Lepas tu masukkan dalam kotak/sampul surat besar...kena saletipkan lagi...disebabkan sebuah printer kat ofis nie rosak..dengan jayanya...address tu kena wat secara manual la..tak boleh print envelope. Satu hal lagi....Adddress slip tu kena gunting pastu tampal lak kat box dan sampul surat.....bodoh betul la....

Nasib baik ingat cop company kat atas sebelah kiri tu kalau tidak......mau kena bambu ngan bos......nak tahu baper byk saya wat parcel ari nie...hampir 250...patah tangan akak...kalau akak nie spesis sotong kurita takpe la.....nak wat parcel akak...nak jawab phone pun akak...nak received surat/parcel dr courier/posmen pun akak jgk dik non...mcm semua org dalam ofis nie dah mati.....

Apa-apa pun alhamdulillah semua parcel telah selamat di hantar ke post office tepat pukul 3.15 ptg td...hampir sejam duk tampal setem kat post office...aduyai.....

Pinggang nie macam sakit semacam jer........mujur esok cuti...hhooorrreeeyyyyyy...malam nie balik Sabak Bernam. Nak amik MIL & FIL...ader kenduri kahwin di Pahang ari Ahad nie. Semua berkumpul di Meru.....seronoknyer...boleh main masak-masak dengan MIL

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

5 comments:

  1. uish...parcel utk ape tu sis?wahh..byknye...mcm musim raya lak nk pos kad raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm parcel tu de borang2 tuk staff nurse isikan

      Delete
  2. nsb semua siap gak kan.. :-)

    *pasal shawl tu.. xdala plak saya join segmen... dah lama xjoin sbnarnya... mennag GA pun tak.. ni yg heran ni... dahla hubby ckp kalu xtu sape yg bg xpayah pakai...

    mesti org yg pos tu telupa nk tulis nama dia kan... :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...