Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, May 31, 2012

Patut la pun....................

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Memandangkan bos bercuti esok maka byk lah benda2 yang patut update kpd bos.... tentang itu tentang ini..pasal meeting tadi......

Buat kerja dah tak cukup kaki dan tangan. Squidward boleh tolong pinjamkan tangan kamu tak? Kalau punya tangan cam sotong kan bagus. Dalam sibuk2 wat kerja tu sempat lagi saya memalukan diri sendiri.

Kring..kring.....(ada telepon berbunyi). Dengan bangganya saya jawab la....tut..tut..tut...apahal nie......main-main jer...nak call buat la cara nak call. tetapi masih kedengaran kring.........kring.........

Ofismate : Kak....hp akak berbunyi

Saya: ????

Ofismate: Hp akak berbunyi tp kenapa akak jawab phone ofis tu?

Saya: Hehehehee......

Rasa cam darah mengalir laju jer kat muka.......panas.......malu la wei. Rupa-rupanyer hubby yang call...Katanya dia lambat skit hari ini. Terpaksa la duk melangut kat stesen komuter Shah Alam tu. 

Kalau dia lambat apa kata gi usha dompet B.U.M kat SOGO dulu..alang-alang dah lambatkan....leh cuci mata sekejap.

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

15 comments:

  1. Replies
    1. cuci mata jer..nak beli pk seribu kali dulu

      Delete
  2. Replies
    1. a'ah la azzah...semua lawa2..ingat nak sambar 1 tp kena pk dulu la

      Delete
  3. Hi, love your lively humour....and the interesting conversation.
    You have a nice day, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi uncle, thank you for willing to visit here

      Delete
  4. heheheheee,
    cuci mata ea...
    tak pe, sekali sekala kan...

    ReplyDelete
  5. HAHA! pernah terjadi kt diri sndiri benda ni. ringtone phone sama dgn kawan plak, dgr je bunyi. lajulaju cari phone sndiri, padahal phone org lain yg berbunyi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue pun pernah kena camtu jgk..masa dlm tren komuter..malu giler...

      Delete
  6. camane handphone yg bunyi blh jwb phone office..lamanya dh tak pegi sogo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...ringtone hp bunyi cam ofis punya phone

      Delete
  7. Tu memang tengah khayal kat manae2 fikiran tu sampai tel pun salah pick.. Ahaha lucuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tel ofis depan mata jer.....huhuhu...malu sgt

      Delete
  8. sana sini phone bunyi,tak tahu mana nak ambik dulu...

    shopping bestnya...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...