Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, May 23, 2012

SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Buat mereka2 yang nak dapat kenalan baru bolehlah join segmen MYZA. Nie pun saya tau dari blog Budak Comel ~ Michelle. Kalau nak join jangan segan-segan tuk klik di SINI

Rakan-rakan blogger boleh panggil saya Linniey atau Sue...macam tertera di profile tu. Saya sudah 6 tahun bekerja sebagai Clinical Research Assistant....rindunya kat zaman belajar semasa di Universiti Utara Malaysia dulu. Kalau dapat peluang nak amik course lain. Mana mungkin dapat kuundurkan masa.....


Tarikh tamatnya segmen ini pada 23 May 2012 ( RABU ) jam 11 malam

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

19 comments:

  1. hai sue... thank you sudi join segmen Myza... jgn lupa follow kalau belum...

    ReplyDelete
  2. Seronok kalau dapat ramai kawan kan Sue? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok berblog nie boleh jumpa org pelbagai ragam....

      Delete
  3. sesekali bersegmen mmg seronokkan..
    sambil tu boleh meramaikan kawan2 kat alam maya nii

    ReplyDelete
  4. senarai link dah keluar , selamat berblogwalking friends :)

    link peserta ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-blogwalking-sambil.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yg same
    da follow :)

    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hye salam perkenalan datang dari segmen yang sama

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    have done follow you hit me back :D

    ReplyDelete
  8. datang jenjalan + follow sini dari segmen yang sama =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  9. datang BW dari segmen yang sama... AYIES ZAIMA dah lama follow sini ^^

    jom singgah dan follow sini :

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. tahniah dear.. jom ambk hadiah..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/05/pemenang-jom-teka.html

    ReplyDelete
  12. slmt berkenalan.drpd segmen y sme... follow n bw sini :) dtg sini semula ok,, :) ----> sitabuancomot.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  13. salam.
    dr segmen yg sama..
    nice to noe u kakak :)

    ReplyDelete
  14. salam singgah sini dri segmen same:)jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html thanx:)

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama...
    da follow kamuu..

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...