Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, May 7, 2012

Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Kita bersegmen lagi yer. Kali nie saya berterima kasih  kepada Michelle kerana sudi tag saya untuk join segmen yang pertama kalinya dibuat oleh Mohd Noor Shawal

Nak join Sila klik banner di bawah ini.



Syarat syarat:
1- Follow Blog Shawal
2- Like fanpage Shawal >Fanpage< (tak kesah, tak like pun tak pe)
3- Buat satu entry dengan Tajuk Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'
4-Letakkan Banner Segmen ni kat dalam entry tu dan link kan ke entry Shawal ni... :)
5- Nak tag ke?? tak perlu kot... tapi kalau nak tag lagi bagus... 2 orang je pun dah cukup.. :) (pastikan mereka yang ditag tu tahu.. )
6- Tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ni tau... pastikan link yang betul...
 
Due Date Segmen ni 30/5/2012... :)

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

13 comments:

  1. waaa...besnyaaa.....nk joint....nk joint...tapi mau titon jap......nnt mlm lah... >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik tido jer...patut la muka pak su dah tembam..^__^

      Delete
  2. Segment follow menfollow nie... kakak dah follow sini lama kan.:)

    ReplyDelete
  3. I folowww...tp dh folowww di sini..

    ReplyDelete
  4. dari segment yang sama . da follow
    jom singgah and follow blog saye :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/awak-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Jom follow blogshop saya http://theshoppers-paradise.blogspot.com..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...