Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, May 14, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kali nie karukord jagaus a.k.a Pak Su telah sudi tag saya. Bersegmen lagi kita kali nie yer. Segmem nie pertama kalinya dianjurkan oleh Mrs Erry @ Deqla Manjew.

Jika ada yang sudi tuk join. Sila klik di SINI.


 Anda perlu blogwalking di blog Tentang Kita nie kerana di sini tak ada entry yang merapu meraban, semuanya tentang kegembiraan, keseronokan dan kesedihan. Kalau gembira jer tapi takde yang sedih2 memang tak best kan. Macam kopi tanpa susu. Mesti pahit jer kan.

Tag:


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

11 comments:

  1. erkkk nama akak di tag ya..... maceh nnt cer try buat ya..

    ReplyDelete
  2. Kakcik memang 'gagal' bab tag mengetag ni. :)

    ReplyDelete
  3. salam.. mekaceh sudi join segmen sy..dah follow awk blk..senarai peserta telah diupdate..selmt berblogwalking dan good luck ! :)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    Nur followw..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. Datang Blogwalking Sampai Lebam..
    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. BW sampai lebam di sini :D
    jom BW ke blog sy pulak :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik..jgn lupa tglkan link..hehe..=D

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. salam persahabatan di dunia blogging .follow sini

    fly sini dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    singgah balik ye ^___^

    ReplyDelete
  10. dtg BW dr segmen yg sama. follow sini. 576. good luck eh. title blog kite same lah. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama

    done follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...