Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, May 31, 2012

Tak suka masuk bilik meeting.........

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Siapa suka meeting? Sila angkat tangan dan kaki anda....

Bosan la masuk bilik meeting nie. Asyik duk ulang benda yang sama jer. Lepas meeting semua lupa. Apa yang dibincangkan tu tak settle2 gak. Bila hantar emel minta settle kan hal yg perlu tindakan dioarg semua keep quite.....

Lepas tu bila benda tu perlu katanya urgent mula la terloncat-loncat. Maki sana maki sini...ckp org nie tak buat keje org tu duk goyang kaki padahal salah sendiri tak nampak. Memang gitu ek cara orang atas bekerja, tunding jari kat org bawah jer....

Orang kata gaji besar, besar la tanggungjawabnya. Kalau tak nak dibebankan dgn tanggungjawab yg besar. Sila jangan segan-segan utk angkat kaki dan berambus dari ofis nie.

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

7 comments:

  1. Aha.... mesti ada yg buat tak senang hati nie... sabar dik...

    ReplyDelete
  2. meeting benda plg xsuka leceh la hehehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun tak suke masuk miting...paling tak suka bila kene ganti tempat bos yg tibe2 ade emergency kes...cam mati kutu jer dalam bilik miting tu...huhu

    ReplyDelete
  4. huhu insyaallah keje ku akan datang bakal menghadap bilik meeting secara kerap >.<

    ReplyDelete
  5. miting perkara plg bosan kot ms keje dulu..

    ReplyDelete
  6. meeting la benda yang paling menyampah dan membosankan.. heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...