Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Sunday, June 24, 2012

Michael Learns To Rock @ Setia City Mall, Shah Alam

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 



Tak rancang pun hari nie nak buat apa sebabnya selalu lepak kat rumah jer. Nak dijadikan cerita lebih kurang dalam pukul 11 pagi my BFF namanya Nazlinda, dia mesej katanya nak datang jumpa saya. Dia cakap nak datang dengan Kasma, Kasma nie pun my BFF jugak. Kami kenal dari sekolah menengah lagi.

Lebih kurang dalam pukul 5.00 petang diaorg berdua sampai kat rumah saya di Meru, Klang. Solat Asar dulu la sebelum keluar. Masa kitaorg keluar  tu saya sudah semestinya kena minta izin dgn suami. Lepas dapat green light, laju2 jer keluar rumah..hahahaha...bukan selalu dapat peluang berjimba2 dengan my BFF nie.

Tempat di tuju adalah Setia City Mall di Shah Alam. Tak jauh pun tempat nie dari rumah saya..lebih kurang 10 minit dah sampai. Masa nak masuk kat Setia City Mall tu nampak ada pentas dan spotlight.......cantik giler. Dalam hati dah tertanya2 ada persembahan apa nie....? Ramai nya orang kat Setia City Mall nie...nak parking pun payah......Akhirnya baru teringat ada persembahan live kumpulan Michael Learns To Rock (MLTR)........

Disebabkan kami tak ada ticket masuk so kami kena tengok dari jauh jer la. Sound system mmg terbaik tapi gambar kat screen tu macam tak puas hati jer. Kabur semacam. 

Bila Michael Learns To Rock (MLTR) nie medendangkan lagu2 yang penuh sentimental......saya layan habis mendengarnya.....memang best giler.....kitaorg tak tgk sampai hbs pun...kena keluar awal2 karang beratur pulak nak bayar tiket parking.

Otw balik rumah tu nampak kedai seafood..lepak jap ngan Kasma dan Linda.....makan2 sambil tgk bola....sembang punya sembang punya sembang.....jam menunjukkan pukul 11.30 malam.....saya rasa macam anak dara jer....macam takde husband...hehehhehe...husband pulak jenis ok jer kan...ye lah dia tau wife dia nie bukan suka berjoli sakan....jumpa member pun kadang2 jer....bagilah peluangkan...terima kasih utk En.Khairul Azman...^__^

Harap dapat jumpa Kasma dan Linda lagi nanti......harap2 jadilah plan kitaorg bulan Julai nnt......

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

8 comments:

  1. the MLTR concert was nice~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  2. jumpa MLTR ?wah bestnya kalau dapat tengok dekat...

    ReplyDelete
  3. hukkkk...saya yang terpinggir di sini..huuuu...bosannnn..sabtu ahad keje...

    ReplyDelete
  4. Rajinnyer sis pegi...Ummi yg dok Bandar Bukit Raja pn x gi...Tgk sesak sgt...Ehh..xjauhla umah kita kan..?hehe,salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  5. tak kenal beliau sape hik2x ..ketinggalan zaman err

    ReplyDelete
  6. dulu minat sgt dgn satu lagu dia tu.. tp dah lupa tajuk pe.. hihii

    ReplyDelete
  7. Seronok bila sesekali dapat berjumpa kawan2. Concert, makan, tengok bola. Wah! Nice.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...