Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, June 15, 2012

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Akhir lepas juga hajat nak sertai segmen Cik En yang comel nie. Jom lah kita sama2 memeriahkan segmen Cik En. Kalau nak join klik kat banner tu yer.

Syarat-syarat:-
  1. Tak Wajib Follow
  2. Tak Wajib like page cik en
  3. Letak Banner kat atas dan link ke entry ini dan tajuk tulis "Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"
  4. Link kan Entry Pertama korang (entry permulaan semasa korang buka blog)
  5. Link kan Entry Terbaik Korang (entry yang bukan copy paste tapi buah fikiran korang) 
  6. Link kan Entry Terakhir Korang semasa join pencarian ini
  7. Pastikan ada 3 link dalam entry
  8. Tak Wajib Tag 
  9. Lastly bagi link entry tu ke comment entry ini 
 Tarikh Tutup : 19 JUN 2012 jam 11.59 pg
=================================================================
 
Link kan Entry Pertama korang (entry permulaan semasa korang buka blog)
 
 
Link kan Entry Terbaik Korang (entry yg bukan copy paste tapi buah fikiran korang) 
 
 
Link kan Entry Terakhir Korang semasa join pencarian ini
 
 
 
 
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

6 comments:

  1. TQ SUDI JOIN..HUHUHU..
    ANYWAY NK G TERJAH DULU!

    ReplyDelete
  2. Kakcik ni jenis malas nak selongkar balik catatan kakcik yang bukan main banyak tapi entah apa-apa tu. :(

    ReplyDelete
  3. tag! jom join :)

    http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzninie-cik-mun.html

    ReplyDelete
  4. dtg BW dari segmen yg same. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...