Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, July 16, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Mari kita mulakan hari ini dengan bersegmen....terima kasih buat Pak Su a.k.a KJ  kerana tag Sue tuk join segmen nie. Sudah lama Pak Su a.k.a KJ hilang tiba-tiba muncul semula...Suprise....

Segmen nie dianjurkan oleh Noor Alina AyuBerminat nak join. Sila klik kat !n! Cerit@ @yu

Saya blogger dari Pahang ~ Kelantan ~ Meru Klang. 3 tempat nie dekat di hati saya.Bukan tamak tp tak tahu nak letak dari area mana......tapi yang sebetulnya saya sekrang duk kat Meru, Klang...ada rakan2 yang datang dr situ tak.....Selamat berkenalan buat rakan-rakan baru yg sudi bertandang ke sini.

Saya tag Dieya


Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2. Letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3. Follow Blog Ayu dan Queensbox
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu 
  Segmen tamat : 12 August 2012 (11.59 p.m)

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

21 comments:

  1. selmt bersegmen... sy pun join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  2. sory dear..link tak pernah tadi,ni baru jumpa..hehe..tq tau support ayu..ayu list dari selangor ya..hehe..

    ReplyDelete
  3. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  4. Salam.. dah follow sini
    jemput ke blog kita plak =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  5. Tq singgah blog Nisa...
    Salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk akak sini,jauh taw hihi ^^,

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  10. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  14. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan
    hye saya nurul blogger dr melaka=)
    salam kenal
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  17. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...