Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, July 31, 2012

Dah berdendang lagu raya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Terasa macam awal pulak bila dengar lagu raya. Masa perjalanan ke Komuter Shah Alam ada dengar satu radio nie....DJ tu putarkan lagu Datuk M Nasir - Satu Hari Di Hari Raya

Yang malangnya hati nie tak tersentuh pun. Selalunya kalau dengar lagu raya dah tangkap syahdu.... maybe belum sampai masanya lagi

Kemungkinan jgk dah tua2 macam nie perasan nak beraya dah hilang....bagi peluang pada yang muda2 untuk merasai kemeriahan berhari raya

Apasal pulak tetiba cerita pasal berhari raya nie....rie nie baru masuk Ramadhan ke 11.....hehehe
 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

18 comments:

  1. Kakak sebeb buka radio IKIM tak dengar lagilah tapi kalau masuk shopping complex memang dah berdendang sentiasa...

    ReplyDelete
  2. kt sopink complex ada dgr la lagu raya hihihi

    ReplyDelete
  3. lom dengar lagi lagu raya sebab jarang kuar umah.. awal lagi tak eksaitet nak dgr lagu raya hehe

    ReplyDelete
  4. blom dengar lagi kat radio.perasaan dengar lagu raya kat mp3 kita ngn kat radio mmg lain.hehe...

    ReplyDelete
  5. Kakcik masih boleh 'layan' lagu2 raya yang lama, tapi yang baru memang menyakitkan telinga dan hati je. :(

    ReplyDelete
  6. itu biasa..klu berada di rantauan mmg layaann..hehe.

    ReplyDelete
  7. mood raya belum datang lagi...
    tunggulah 15 puasa.......

    ReplyDelete
  8. ader yg psg lgu ry mse 1st pose lg...huhu...kt radio, mmg dr pose yg ke8 da psg da..huhu

    ReplyDelete
  9. Kita dah berumur ni la kena ada perasaan raya tu awal2 lagi..esok klau dengar lagu raya lagi, sue joget2 sikit tau hehehe baru la dtgnya semangat raya tu sikit..hehehehe

    ReplyDelete
  10. tadi sempat laa jalan kat Giant.. sedap-sedap lagu raya tiba-tiba terselit lagu doraemon.. hahaha.. maybe sebab dah mula rasa lepas kawin kena ada 2 tempat untuk beraya kut.. sebab turn linie kena raya kat belah mertua tu yang xde feel tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. selamat berpuasa ^__^ kita x sempat balik la.....ekekkeee

    ReplyDelete
  12. semalam baru terdengar lagu raya ms shopping.. hihii

    ReplyDelete
  13. kat shopping kompleks dah siap pasang-pasang backdrop ketupat lampu raya bagai dah.....cuma lagu raya masih blm berkumandang... rasanya minggu depan dah start dah la kot...heee...~ salam ramadhan ke-12!!

    ReplyDelete
  14. seminggu nak raya baru syok layan lagu raya...waa time tu jiwa dah berada dikampung dah...

    ReplyDelete
  15. kalau dya suka layan lagu raya bila nak dekat2 raya..feel..haha

    jom singgah baca entry dya ..hehe
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  16. itu la paseinyeee...kat hot fm dh bersepah lagu raya diorang pasang..awal bebenor

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...