Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, July 5, 2012

Ellgy hilangkan ketuat..macam tak percaya jer

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Berkesan...itulah yang menyebabkan saya menjerit kegirangan kerana Cream Ellgy nie sangat berkesan untuk penyakit ketuat. 

Cream Ellgy ni sebenarnya untuk kegunaan pada tumit yang merekah atau pecah2. Saya guna Ellgy nie dah dekat setahun...sebab kaki kena makan ngan simen dah jadi tak lawa so kena cari ubat la nak pulihkan tumit agar licin molek gitu.

Tahun lepas saya ada masalah ketuat di dua2 belah ibu jari kaki. Nak tau apa itu ketuat? Sila rujuk di KETUAT. Sakit wwooo...nak pijak cam sakit jer.....puas tonyoh ngan getah betik, macam tak makan saman jer. Awal tahun nie bantai guna Ellgy kat ketuat. Mesti ramai yang duk gelak sakan bila baca nie.....

Alhamdulilah tak sampai 3 bulan saya guna Ellgy tuk ketuat...ketuat dah semakin mengecil....just tinggal parut2 kecil sikit jer lagi..... Kaki saya dah kembali pulih macam biasa. Alhamdulillah syukur sangat2. Macam tak percaya jer.....

Saya tak galakkan anda mencuba pada mereka2 yang mengalami masalah seperti saya. Sila merujuk kepada pakar dalam bidang penyakit kulit yer... tak pasal2 saya kena saman pulak kalau masalah anda jadi semakin teruk.....

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

5 comments:

  1. ahaaa... saya pun penah pakai cream ni memang mujarab.. harga pon berpatutan kan :)

    ReplyDelete
  2. Suami kakcik selalu komplen pasal tumit kakcik yang pecah2. Kadang2 kakcik gosok, tapi selalunya kakcik biarkan saja... ;-)

    ReplyDelete
  3. Pnah dengar brand ni tapi tak pnah cuba..

    ReplyDelete
  4. Dulu saya penah kena ketuat kat tapak kaki juga, macam-macam cara guna tapi tak hilang juga. Last-last pergi klinik buat laser removal, baru hilang. Tapi berlubang sekejap tapak kaki.

    ReplyDelete
  5. Apa sebenarnya punca ketuat ni? maaf ler kena tanya u all,,org umah I klau sihat biasa tanya dia jea.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...