Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, July 2, 2012

Perlu ke tukar nama ?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Sepertimana yang rakan2 blogger tahu, saya namakan blog ini  dengan nama TENTANG KITA. Sebabnya dalam blog ini terdapat pelbagai jenis entry yang melibatkan kita semua.

Namun begitu sejak 2 menjak nie, hati saya kuat berkata dan meminta agar saya tukar nama blog ini kepada nama yang lain untuk menggambar identiti saya yang sebenar.

Saya lihat terlalu ramai blogger yang gunakan nama TENTANG KITA dan ini akan membuatkan rakan-rakan blogger terkeliru.

Saya rasa serba salah, serba tak kena.....perlukah nama blog saya diubah?

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

24 comments:

  1. nper nk tukar..sweet aje tentang kite nihh..hehee sy pon pakai tentang kite dekat page love sy..sweet je bunyi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deq's Qienz....mmg nama nie nice sgt2...tp takut ada yg terkeliru nnt

      Delete
  2. U mean nick name eek
    Bukan link blog azumylini tu rite???
    X kisah janji org yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah nick name tu...link blog azumylini tetap akan guna..syg tu

      Delete
  3. yg sy tau blog 1 ni je sy follow nama tentang kita.tentang org lain sy xtau..huhhu..emm..dah biasa dgn identiti blog ni,nk tukar watpe?kalau sma mgkin kbetulan kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu yer..kebetulan kan..semua suka guna nick tu

      Delete
  4. erm...dah ok sgt name tu...xperlu tkar la kot..hehe

    ReplyDelete
  5. Setakat tukar nama tapi tak tukar pautan (link) rasanya tak apa kot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik...lini pk tukar nick name jer..link blog tak tukar

      Delete
  6. ala kak dh ok tu...wani xkeliru pun even ada banyak tentang akak :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker....tersentuh hati akak...tq wanieys

      Delete
  7. michelle tak keliru ngan nama blog akak .. sebab michelle ingat link blog akak .. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.....ingat link blog akak ek..tq michelle

      Delete
  8. knp nk tukar?"tentang kita" mcm dh serasi dgn identiti blog ni...klau tukar ase mcm len mcm je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oouuwwhh....ramai yg kata x perlu tukar...eerrmmm tq erisa sbb sudi dtg sini...

      Delete
  9. Maaf ler sy baru dlm bidang blog2 ni klau komen tak pe kan..Pada sy ur already well known dengan nama tentang kita. Sebagai pendatang baru, pendapat saya tak perlu tukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq syg....baru ada semangat..ramai yg bagi sokongan

      Delete
  10. tak payah tukar la kot sbb dari dulu dah mmmg kenal dgn tentang kita tu kan?

    ReplyDelete
  11. tak perlu tukar, just tambah sikit cam "Azumylini : Tentang Kita" or "!-Tentang Kita-!"

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...