Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, July 30, 2012

Salah tempat bro.......

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Sedar tak sedar kita dah masuk Ramadhan ke-10. Setelah 5 hari tak berkesempatan nak menjengah blog kesayangan hamba ini.. baru terasa nak postkan sesuatu.

Buat kawan-kawan yang telah tinggalkan komen dan jejak di blog Tentang Kita. Jangan risau. Insyaallah sedaya upaya saya akan menjenguk kalian nanti. Sabar yer."Bukan janji tapi pasti.."cilok ayat Pengarah Filem - David Teoh 


Hari nie saya baik hati sangat2. Adik saya mintak tolong tgkkan jawatan kosong kat mudah.my. Line BB celcom kat Meru tak berapa cantik..sbb sayang adik kan....dah byk kerja dia mohon tp still tak dapat..tak per dik usaha tangga kejayaan...Yang bulat tak dtg bergolek yang pipih tak dtg melayang.....cuba lagi..don't give up Suhazlin Bt Ali....tu adik saya yang no.8....

Sedang meneliti pasal kerja dalam bahagian "Admin" alih2 jumpa benda macam kat atas nie.....salah tempat la bro..kalau nak cari jodoh kat sini bukan tempat yang sesuai.

Tengok kt nama tu macam bukan orang tempatan jer.....harap2 wanita tempatan tak buta mata dan hati bila disogok dengan wang.

Buka mata, buka hati dan buka minda.........

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

7 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...