Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, August 14, 2012

Berjaya jawab kuiz

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 



Hari nie mood ke laut lagi...tak tahu la kenapa......sebab mood ke laut saya dengan jayanya nak buat BW tapi tak terbuat sbb bos nie asyik mundar mandir kat area meja saya jer...hampeh betul

Hari nie dapat hadiah. Hadiah per tu? Alhamdulillah..... beruntung sungguh berkunjung ke blog ujieothman . Tuan punya blog nie buat Kuiz sempena bulan Ramadhan. Nak tengok kuiz apa sila berkunjung ke Kuiz Ramadhan 2012 (2).

Suka-suka jer jawab soalan tu. Tak sangka pulak betul dan terpantas. Terima kasih buat ujieothman. Nanti buat kuiz byk2 lagi yer.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

11 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...