Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, August 2, 2012

Hoorey.......Hoorey.........Hoorey

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Akhirnya penantian yang menyeksakan hidupku akan berakhir hari ini. Seperti entry sebelum ini. Siapa yang tak tahu boleh rujuk kat Bila Nak Dapat Nie..? 

Terima kasih buat rakan-rakan blog yang sudi bertandang dan memberi nasihat, komen, doa.... Saya doakan semoga hidup kalian dilimpahi rahmat yang melimpah ruah.....

Alhamdulillah..berkat doa saya dan juga rakan-rakan blogger, cek gaji saya dah ada atas meja bos...cuma dia tak bagi kat tangan saya jer lagi......dah pukul 2.38 ptg dah nie.......

Tengok balik budget tuk bulan nie.....ada balance RM400....eermmm nak shopping atau simpan? 

Pendapat kawan-kawan macam mana?
 
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

6 comments:

  1. Ada lebihan tu elok la simpan,,but ada masa kita kena reward ourself kan..memandangkan ni memang bulan untuk belanja2 so apa lagi...lepas raya leh sambung simpanan.

    ReplyDelete
  2. elok simpan..menabung tuk masa depan hiihii

    ReplyDelete
  3. belanja skit,yg selebihnya simpan..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah berkat sabar dpt jg gaji... Seronok nk shopping brg raya ni..

    ReplyDelete
  5. simpan 10% pastu balance buatlah belanja. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...