Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, August 27, 2012

Kembali bersua

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Setelah seminggu lebih menyepikan diri dari menulis sebarang entry...saya kini kembali untuk menceriakan blog yang kedinginan ini...

Cerita tentang raya....? Terlalu banyak untuk dikongsikan...ada suka dan duka yang bersarang di jiwa....

Kepada rakan-rakan selamat kembali bekerja....selamat menjalankan kewajipan sebagai pekerja...Yang masih dalam mood bercuti lagi tu diharap kembali bertenaga dan ceria...

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

16 comments:

  1. selamat kembali bertugas liniey...sis pun tengah mencari mood yang hilang entah kemana ni...payah dan cuti seminggu nak start balik..huhuu...

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja juga..akak ni xder mood jugak,tp terpaksa buat keje juga..huhu

    ReplyDelete
  3. Kakak pun sama baru start hari ini juga.
    Kejar-kejarlah sikit sebab dah hujung bulan memang agak sibuk biasalah kan...

    ReplyDelete
  4. same jugak..strt keje arini...payah benar nk cri mood...huhu

    ReplyDelete
  5. raya sakan nampak..hehe..selamat kembali bkerja ^_^...
    jom join GA yang dah erisa join..erisa ada tag sue dalam post ni
    http://erisalevine.blogspot.com/2012/08/ekclusive-raya-giveaway-by-syifafatin.html

    ReplyDelete
  6. Salam Lebaran Sue... dan salam perkenalan drp saya
    Selamat bertugas semula.... saya masih dalam mood cuti.... minggu depan baru masuk opis... lemau sungguh

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja..sila lah dtg ke blog sy..http://fazilahlot.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. lama x jenguk kawan2 cik en.. :) hepy aid semua!

    ReplyDelete
  9. ai pun citer raya x sempat nak update
    maybe next week kot
    kena citer bln poser kat mesia dulu ngeee

    ReplyDelete
  10. lamanya tak singgah blog akak ..
    tak lamabt lg nak ucap selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  11. selamat menempuhi hari ini dan yg mendatang dengan keredaan ALLAH dan kegembiraan dear :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...