Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, October 29, 2012

Barang Untuk Conteng Muka

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Last week dengan jayanya saya telah pun membeli barang-barang tuk conteng muka. Kebiasaanya saya tak suka tuk conteng2 muka sbb saya suka kalau muka saya bebas dr warna2. Paling lekeh pun pakai bedak Miyami dan lipstik (hidup segan mati tak mahu jer) 

Tapi disebabkan ada yang menegur. Katanya muka saya nie pucat sangat. Memandangkan saya dah kawen a.k.a ada hubby so kena la berdandan utk hubby kan. Tapi hubby tak pernah tegur pun muka saya pucat. Orang kata nak ikat suami pada perutnya bukan pada matanya...hahahahha...tak boleh jgk kan. Mesti la kena cantik2 depan hubby.


Amik kaw....tak pernah2 ada set make up sekali beli tu dia. Masa muda2 dulu pernah la sekali sekala make up tapi barang2 tu semua dah saya sedekahkan kat adik2 yg memang rajin conteng2 muka. 

Sebelum lupa, harap tuan punya barang tak marah la saya letak barang2 dia kat sini. Semua nie saya beli secara online drpd Fazleen Manjer (ManjerTouch). Memang puas hati tau. Jumaat lepas order & bayar, hari nie dalam pukul 3.30 ptg dah terima. Cara pembungkusannya pun sgt teliti dan kemas, memang tip top la

Kalau sudi leh la singgah kat FB Fazleen Manjer

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

8 comments:

  1. teringin nak conteng muka balik...
    lepas anak ke 3 dah stop pakai....

    ReplyDelete
  2. wah itu dia..sekali beli..ambik kau..hehee

    ReplyDelete
  3. wah... ni dah lengkap boleh jadi mak andam terus ni

    ReplyDelete
  4. sy pun suke mekap2.. xpe bgus la cntik utk suami kn..

    ReplyDelete
  5. Saya tk pnah cnteng muka tau selain time kawin dl...sadis

    ReplyDelete
  6. kalau saye conteng pon kai miyami jek, ngn lipbalm,haha tu pon da rase gojes sgt2 =p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...