Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, October 22, 2012

Bola..TRW Terunggul

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sepertimana yg telah diketahui umum pada hari Sabtu baru2 nie telah berlangsyngnya perlawanan bola sepak akhir merebut Piala Malaysia di mana kita telah menyaksikan The Red Warriors telah dinobatkan sebagai juara. Pasukan ATM telah kecundang namun begitu semangat kesukanan yang ditunjukkan oleh kedua-dua pasukan amatlah baik.

Cerita disebalik bola nie, pada awalnya saya memang dah bercadang nak tgk perlawanan bola nie secara live di Stadium Shah Alam sebab dekat jer pun dengan umah saya. Memandangkan lah encek husband tak berapa berkenan dengan TRW so dia tak belikan tiket tuk saya. Dia cakap tgk bola kt umah jer la. Dalam hati saya.....eerrmmmmmmm hanya Tuhan saja yang tahu.

Walau apa-apa pun sekalung tahniah buat TRW kerana anda berjuang habis-habisan untuk memastikan piala ini milik TRW.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

3 comments:

  1. tgk tv di rumah lg selesa rasanya...tk bersesak mcm di stadium..lg, boleh gelak dgr pengulas jemputan ckp lucu gayanya..

    ReplyDelete
  2. mlm tuh kami pergi umah MIL...
    dah adik2 ipar kerja dgn ATM...kena sokong ATM he..he..
    tahniah buat TRW.......

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...