Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, October 30, 2012

Kad Touch N Go - Part 2

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Baru jer sebentar tadi saya ada cerita tentang Kad Touch N Go - Part 1, nie muncul pulak part 2 dah macam movie gamaknya.

Disebabkan hal tu, pagi tadi saya ke kaunter TNG di Stesen Titiwangsa. Staff yang semalam tu kerja shift petang so nak tak nak kena jgk la wat aduan.

Staff RapidKL: Selamat pagi puan, boleh saya bantu?
Saya: Selamat pagi. Macam nie saya ada masalah skit
Staff RapidKL: Masalah tentang apa?
Saya: Begini semalam saya top up 2 kad touch n go....(Cerita sampai la hbs)
Staff RapidKL: Memang staff tu tak bagi resit ker?
Saya: Ada, tapi utk 1 kad aje, yang 1 lagi tu tak ada. Silap saya jgk sbb saya tak alert.
Staff RapidKL:Tak apa puan, puan tuliskan dulu nama, no phone dan no kad TNG puan. Petang nie saya comfirm kan semula dengan staff tersebut. Boleh check dgn system tp lambat sikit la.
Saya: Tak mengapa, saya cuma nak duit saya semula sbb pagi tadi   saya dah topup semula dekat Stesen Bandaraya.
Staff RapidKl: Baik puan
Saya: Terima kasih

Harap-harap duit saya dikembalikan la semula. Walaupun tak banyak "duit itu duit saya, hak saya".
 
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

7 comments:

  1. eh rm30 tu banyak tuu...
    leh tanggung makan lunch tuk 3-4 hari di opis...
    saper yang nak kasi duit rm30 kan...

    eh betul kan rm30...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul dik RM30....mmg byk...ckp sikit sbb nak sedapkan hati aje

      Delete
  2. harap2 dapatlah yea...30 tue banyak woo..kalau MV bolh beli brg2 anak dh

    ReplyDelete
  3. nasib baik mereka nak layan....
    kalau begitu mmg kena check betul2 sblm kuar...
    moga ada rezeki kembali.....

    ReplyDelete
  4. lini,sue tak balik raya sebab demam.n malam raya ada breakdown kat site....
    so,mmg tak topup la kad satu lg tu?

    ReplyDelete
  5. ooo..dia memang tak t.up ke...nk bce ke 3 pulak...huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...