Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, October 31, 2012

Kad Touch N Go - Part 3

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Ini adalah rentetan peristiwa hari ini dalam sejarah part 3. Jangan muntah tuk baca cerita nie yer. Ini adalah rentetan peristiwa dalam entry Kad Touch N Go - Part 1 dan Kad Touch N Go - Part 2

Saya sebagai pengguna, saya perlu sedar akan hak saya. Saya berhak untuk bersuara. Tapi saya tak de la bersuara lantang sangat.

Petang semalam saya telah membuat aduan di myrapid- feedback form. Dalam hati saya berharap mereka dapat selesaikan masalah ini dengan kadar segera. Andaikata ada masalah teknikal, pihak yang terlibat boleh memantapkan lagi system mereka supaya kejadian yang sama tidak berulang.

Pagi tadi dapat panggilan dari RapidKL. En Muhammad Adam dr RapidKL telah menjelaskan segala-galanya pada saya. 

Di bawah ini komunikasi menerusi emel. Dunia dah canggihkan...  

Aduan saya:

 Maklum balas dari RapidKL tentang aduan saya:

Jawabbalas saya kepada RapidKL:
Resit kad Touch N Go yang diminta RapidKL:
Nampak tak , balance ada RM0.70 jer..saya tak tipu kan

Komunikasi antara pihak RapidKL dengan SM Stesen Titiwangsa :



Komunikasi antara RapidKL dengan Pusat Touch N Go KL Central:



Sangat teruja dengan maklumbalas dari pihak RapidKL.Tak ada masalah yang tak boleh diselesaikan. Asalkan tahu cara dan tidak menunding jari pada 1 pihak sahaja.

Syabas RapidKL


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

7 comments:

  1. itu hak kita....
    cepat tindakan mereka...

    ReplyDelete
  2. syabas...kita tunggu neks enntry...hehehe

    ReplyDelete
  3. Terror gak sue ni..a person yg jangan di perlekehkan,,tough cm Hulk Hogan..! good.

    ReplyDelete
  4. oooo...byk pihak jugak tlibat ek..bru tahu..hohohoho..ingt TNG jer..Rapid pon kena..amekkk

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...