Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 18, 2012

Kelewatan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Entah kenapa hari nie semuanya ada problem. Naik komuter pagi td terkandas dekat Kuala Lumpur Stesen. Mula-mula announcement berbunyi.

Announcement Pertama:

" Perhatian kepada semua penumpang, tren ini akan ditahan sementara waktu kerana terdapat masalah teknikal di Stesen Putra. Harap maklum. "


Selang 10 minit berikutnya baru ada announcement baru. Yang nie tetiba hati panas jer....mujur tak bertukar jadi "Hulk"

Announcement ke-2:


" Perhatian kepada semua penumpang, tren ini akan berakhir di Stesen Kuala Lumpur. Anda diminta mencari alternatif lain untuk ke destinasi anda berikutan masalah teknikal di Stesen Putra. Harap maklum. "

Sengal betul la. Kalau bagitau awal2 tadikan senang. Bermandi peluh duk tukar public transport awal2 pagi.....sudahnya punch card tepat pukul 8.09 minit pagi.

Sekian


 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

8 comments:

  1. ala, siannya sue..kebetulan pula kena arini... mujur jg tak lewat byk sgt

    ReplyDelete
  2. kalau rosak itulah ayat power mereka...
    nak cepat jadi lambat...

    ReplyDelete
  3. x pe....ukirkan saja senyuman manis kat boss. lewat 9 minit je ^_^

    ReplyDelete
  4. Selalu ke macam nie? Kat negara jiran kita macam tak pernah pulak jadi macam tu..

    ReplyDelete
  5. nie memang patut tukar jadi hulk kalau hari2 macam nie abis la...sabar je la

    ReplyDelete
  6. situasi bila menaiki komuter...xpela...sabar yer..mgkn awal2 hari xok.pertengahan dan akhir mgkn sebaliknya :)

    ReplyDelete
  7. Pengumuman, sila sediakan tuala agar anda boleh lap badan sekiranya bermandi peluh!! hehehehehe...sesekali jea ada masalah sebegitu kann..sabarr...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...