Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, October 9, 2012

Tak rosak rupanya......

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Angin satu badan pagi nie.Hantar mesej tak lepas... balas mesej pun tak lepas jugak. Apa kena dengan phone cap ayam nie. Mau jer baling ke dinding..biar pecah leh susun macam puzzle.Nak cepat jadi lambat. 

Mesej tak boleh try call la pulak...sama jgk. Tak boleh nak call. Apahal ko nie "phone" kalau nak rosak pun tunggu la saya nie berduit dulu...dapat bonus ke apa ker.... 

Call hubby guna phone ofis ( yang nie jangan ikut taw)..

Hubby: Kredit ada lagi tak?
Saya : Ada la dalam 4 ringgit
Hubby: Expired kut?
Saya : Apa yg expirednyer?
Hubby: Kredit tu la...syg kan jarang top up
Saya :Oh....mungkinkah...tempoh???

Laju2 dial *124#....nak tahu apa yg tertera di phone?


" Baki 013 xxxxxxx:RM4.56, sah sehingga:08/10/2012,pelan Xmid."

Nampak tak tarikh tu. Hari nie dah 09/10/2012 patutla tak boleh call dan htr mesej.....mujur tak baling hp ke dinding lagi....

Moral of story: Jangan marahkan nyamuk kelambu dibakar...( kena ker tak peribahasa nie)...tibai jer la


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

11 comments:

  1. hihii salah sendiri la kiranya ek.. :-)

    *oo yeke.. lini ada gambar dia tak?.. nak tgk gak.. hihii

    ReplyDelete
  2. hahahaha...lah tak pasai2 hp tue yg disalahkan..

    ReplyDelete
  3. huh lain kali check duluu...sekali sekala tentu tak perasan tarikhnya, mujur ada org yg ingatkan..

    ReplyDelete
  4. ahhahahha!! lawak tau! buat ida tersenyum kambing je pagi pagi ni... ;p

    ReplyDelete
  5. Hoho... airtime habis ye. Nasib tak pi baling kat dinding:)

    ReplyDelete
  6. top up ni mmg ada tarikh mati dia kan?

    ReplyDelete
  7. hihi.. kalau dah terbaling, mesti rasa menyesal..

    ReplyDelete
  8. haha..saya pun pernah terkena macam tu...panas je ingatkan phone rosak..-___-"

    ReplyDelete
  9. hehehe ituler kedg kita sendiri xperasan yela.zaman bercinta manjang ada kredit....hehehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...