Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, November 7, 2012

Tiket Murah - Legoland Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Baru sebentar tadi saya beli tiket untuk ke Legoland Malaysia yang terletak di Nusajaya Johor. Dah lama teringin nak pergi. Asyik dengar orang cerita jer kan. 

Tak sangka tiket nie sangat la murah. Ingatkan kawan yg syorkan company nie macam nak menipu jer rupanyer tidak. Memang betul tiket nie murah. Boleh dipercayai 100%.

Harga ticket: 
Dewasa      = RM106
Kanak-kanak = RM80


Harga Asal

Ticket Reg. price Online (7-Days Advance Booking)
1-Day Ticket Adult (12-59) RM 140 RM 105
1-Day Ticket Child (3-11) RM 110 RM 82.50
1-Day Ticket Senior (60+) RM 110 RM 82.50

Boleh rujuk harga di Legoland - Prices and Tickets

Murah tak kawan-kawan? Memang tersangat la murah kalau berbanding dengan harga sebenar. Promosi ini akan berakhir pada bulan Disember 2012. Kalau anda berminat boleh hubungi Cik Leen (017-3451865). Ini di bawah travel agency Permai Rantau Sdn Bhd. Company nie di area Ampang. Bagi yang berminat sila-silakan lah ye.

Kalau berminat nak nak bercuti sakan boleh belek2 kat sini


Jangan lupa singgah ke Permai Rantau Sdn Bhd dan hubungi Cik Leen di talian 017-3451865.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

13 comments:

  1. amboi nak berjalan ke legoland... nak ikt juga, tapi nazif kecil lagi, nk tunggu dia besar sikit baru best..tak delah nak kena angkut dia 24jam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli jer tiket tu dulu..nak perginya tak tahu bila......

      terima kasih awak..perasan ek blog ni tu baju baru

      Delete
  2. walaupun ada yang kata murah, kita rasa masih mahal...anak 3 tuuu...owhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg jadi masalahnyer......mesti wajib bawa anak2 kan...takkan nak tinggalkan kat umah pulak

      Delete
  3. tunggu murah sampai 10 hengget

    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tunggu harga jatuh mcm tu berjanggut la menunggu syg ooii...

      Delete
  4. Sy yg dekat ni pun belum sampai lg legoland

    ReplyDelete
  5. ada tawaran nak g legoland tapi..
    tak kesampaian -,- ade exam .. hukhuk

    ReplyDelete
  6. mmg teringin nk pegi... tp bru beranak kecik huhu.. kene tgu lg la nmpknye..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sue....seronoknya kalau dapat gi Legoland ni mesti seronok nanti...pi lah masuk ke 'My storm'seronok tau anak2 kalau dpt masuk ke sana...tempat tu adalah tempat anak2 menguji kepintaran menjalankan robot menggunakan computer...anak mama salah seorang guru yang mengajar disana...lagi satu tempat adalah 'Build n test' tempat kanak2 menguji mind mereka membuat lego...:)

    ReplyDelete
  8. rm100...?hohoho..tgk dr luar jela...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...