Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, November 28, 2012

Advance Birthday Gift - Part 1

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Selamat bertemu lagi kita di hari Rabu yang sangat cerah dan ceria. Ada cerita best yang saya nak kongsikan dengan kawan2 taw.

OK ceritanya macam nie. Pada Jumaat yang lepas saya .....

Bi   : Sayang, nnt bi nak syg simpan sst utk bi taw.
Saya : Nak simpankan apa pulok nie, bi simpankan lah sendiri. 
Bi   : Brg nie penting, syg jer yg leh simpankan.
Saya : Menda apa yg penting sgt tu bi oooii?
Bi   : Ada lah, nnt bi bagi

Sesudah sampai kat umah. Saya bersiap2 la  kemaskan baju sbb saya kena tinggalkan husband saya. Dia nak balik kg tapi saya perlu hadiri majlis perkahwinan kawan saya kat Raub. Husband izinkan pergi. Nie cerita selingan..Kita sambung semula yer

Bi   : Sayang dah siap ker?
Saya : Dah siap, takde menda pun nak bawa. baju ada jer kt KL
Bi   : Nah nie brgnya
Saya : (Mata terkedip2).. Sapa punya?
Bi   : Sayang punya la
Saya : Biar betul nie. Birthday lambat lg 
Bi   : Bi tau la, nak bg hadiah bila2 masa jer.
Saya : Ker bi lupa birthday sayang bila nie?
Bi   : Bi ingat jer...
Saya : Terima kasih bi...mmuuaahhh  
(Sambil peluk n cium pipi Bi ya gebu itu)


Dapat hadiah birthday dari husband. Walaupun birthday saya lambat lagi (Pada 06/12/2012)..hehehe tu pun nak bagitau kan...

Cuba kawan2 teka, apakah hadiah tersebut? 

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

13 comments:

  1. amboi..bestny dapat hadiah awal2..agaknya dapat i phone 5 kot?
    kalau betul tekaan dapat hadiah x?

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi tuh...
    hadiah apa tu....bestnya

    ReplyDelete
  3. wah dapat hadiah....dapat jam tangan baru ker

    ReplyDelete
  4. aku tau je hadiah apa....taapi malas nk ckp heheheee

    ReplyDelete
  5. waaaa bestnye...hadiah apa tu su? tunjukla su..hehee

    ReplyDelete
  6. Wahh sgt romentiknyaaaa.. Saya adalah jeless

    ReplyDelete
  7. ok dah tau hadiahnye.. hahaha...engpong samsung kan?kan? ish tak aci kan sy dah tgk dulu hadiah. :p

    ReplyDelete
  8. Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after checking through some of the post I realized it's new to me.
    Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!



    My webpage ... Payday Loans Online

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...