Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, November 1, 2012

Kad Touch N Go - Part 4

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tak sangka pulak boleh buat entry yang bersambung-sambung macam nie. Dah boleh kalahkan cerita Spiderman, Batman, X-Men, LOTR, Harry Potter......

Saya sudah cerita tentang nie di Kad Touch N Go - Part 1Kad Touch N Go - Part 2 dan Kad Touch N Go - Part 3. Kalau kawan-kawan tak bosan silalah baca entry nie sampai hbs yer.


Emel yang menunjukkan transaksi kad TNG :

Perlukan maklumat account :

 Emel dari Careline kepada bahagian re-fund :


Pemulangan duit dalam masa 30 hari

Syukur alhamdulillah, masalah sudah settle dan hanya perlu tunggu cek seperti yang ditulis dalam emel.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

8 comments:

  1. tp pelik la...cane blh duit tak masuk.padal Rapid dah kata ad masuk..mmmm...ap pon bgus gak dyorg ni..pantas maklum balas yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun pelik gak...system tu kdg2 tak betul jgk..

      Delete
  2. dah dpt balik duit ye?ketinggalan plak azzah..nnti nk baca part 2,3

    ReplyDelete
  3. Berkat usaha dan ada pengetahuan Sue dapatlah balik kalau kena org tua-tua macam mana agaknya kan Sue.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...