Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, November 22, 2012

Katakan TIDAK pada UBAT !!!!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Kejap hujan kejap panas buat badan saya jadi kejap sejuk kejap panas jugak. Saya nie jenis yang susah nak sakit...alhamdulillah tp bila dah start sakit tu mula la berpanjangan macam tak nak stop jer. makan masa berbulan2 tuk sembuh. Lamanya? Sebabnya saya tak makan ubat. Katakan TIDAK pada UBAT.

Selsema + batuk + sakit kepala + sakit gigi... Sangat mendukacitakan tp org kata sakit itu penghapus dosa2 kecil. ALhamdulillah......saya org yang terpilih.

Semoga sakit saya cepat sembuh. Nak MC? Memang takde dalam diari hidup saya. Jarang sekali amik MC, walaupun setahun boleh amik 12 kali MC..hahahaha....Kalau sakit gagahkan diri tuk ke ofis jgk.
 
Lepas sihat nnt saya akan publish entry baru ok....

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

8 comments:

  1. tak sihat ke? patutla sue dh lama tak menulis... smoga cepat sembuh ye..mmg bgus tk biasakan diri ambil ubt, tp klau makin melarat kena jg mkn ubt tau.. jp doc yg lg tahu supaya xjd apa2 nati... get well soon

    ReplyDelete
  2. moga cepat sembuh...minum air banyak2 su...

    ReplyDelete
  3. banyakkan rehat... :)
    nak suruh makan ubat sure kata xnak kan...

    ReplyDelete
  4. sm mcm kami...3 minggu demam...on off...Alhamdulillah skrg dh lega dh...

    Moga cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...