Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, November 6, 2012

Rindu kat dia?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Dari jumaat lepas stay kat rumah akak. Lepak ngan adik-adik, akak , abang, akak ipar and anak sedara yg comel2.Balas dendam sebab tak dapat balik Kelantan hampir 9 bulan. Mujur ramai yang ada kat area KL jd gathering kat KL jer la.Ke mana jer kita? Tak kemana2 pun. Keluar makan dan jalan2.

Suami macam mana? Oh! Dia ok jer. Dia tak marah pun. Dia yang izinkan. Saya tak ada kat Meru lagi dia suka. Betul ke? Jangan syak wasangka, tak baik taw.

Petang nie balik semula ke Meru tapi maybe tido semalaman jer. Semalaman jer? Tak rindu husband ker? Hahahahaa......tak rindu pun, tak tahu kenapa. Hati ku kosong, kosong macam lagu Najwa Latif. Dia rindu saya x? Saya tak tahu. Petang nie boleh tanya kat dia.

Balik Meru? Motif? Nak ambil file dan sijil. Sebab? Ada interview hari Jumaat nie so kena prepare awal2. Dah hampir 7 thn tak berusik file tu. Jgn dimakan dek lipas sudah. 

Next week MIL,adik ipar, akak ipar, anak sedara gi Bandung. Saya tak ikut sbb budget lari tak dapat nak kejar. Maybe lain kali boleh join. 

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

15 comments:

  1. Replies
    1. Abg abil, rugi kalau merajuk sbb takde yg sudi tuk memujuk

      Delete
  2. Interview apa Sue? Moga beroleh kejayaan. Kakak rasa sekarang pun dah ok kan tapi kalau lebih baik tak salah mencuba.

    Kirim mereka beli FM tak Sue? Kalau kakak FM ajelah yg dikirim hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interview tuk admin. Nak cuba ditempat lain pulak kakzakie sbb kt tmpt lama nie dah lain mcm jer. FM tu wajib kirim kak...:-)

      Delete
  3. good luck for your interview. mesti best kan layan anak-anak saudara yang comel. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq naser. mmg best layan anak2 sedara yg lincah...

      Delete
  4. Semoga berjaya dlm interview itu nanti.

    ReplyDelete
  5. uishhh napa ni yang? jgn biar kosong tau,nanti syaitan berbisik susah...interview??...good luck...Cik Ngah doakan semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu la sbb apa sedang muhasabah diri nie.......tq sayang

      Delete
  6. ada interview ea?ok dh ke?nnt jmpe asben bile dh blik ea...hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...