Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, December 3, 2012

Advance Birthday Gift Part 2

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Hai kawan2. Dah lama rasanya tak berceloteh kat sini.Ingat tak saya pernah cerita something kat advance birthday gift part 1. Tak mau buat kawan2 tertanya2 lagi

Inilah hadiah yang saya dapat dr my hubby...

Samsung Galaxy SIII







Nak gambar phone sebenar?. Camera adik guna so tak tahu nak ambik gambar camne. Gambar bawah ni ok tak...tibai jer la ek


Tak sangka dapat HP idaman nie. Hajat nak beli sendiri tahun depan tapi betul2 terkejut bila husband bagi HP nie last week.

Tengah biasakan diri guna HP toreh-toreh nie. Banyak benda nak kena belajar.
 
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

16 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...