Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, December 7, 2012

Kek Untuk Saya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia



Nampak tak benda apa tu? Itulah namanya kek. 

" BULAT kikiki " 

Ada ke patut?  Mentang2 la saya nie dah debab boleh lak dia bergurau gitu. Saya tak marah pun, suka ada la.

Secara kebetulan semalam hari lahir saya dan dalam masa yang sama husband ada kerja yang menyebabkan dia perlu berada di sst tempat dlm jngka masa yang lama. So dia mintak saya duk lepak kt KL. Macam org ngantuk disorongkan bantal jer.

Pagi semalam, laju2 mesej akak n adik. Bagitau la saya nak lepak kt umah diaorg. Tapi dlm hati takde niat pun nak mintak diaorg sediakan apa2 sbb saya mmg jenis tak pernah celebrate hari jadi.

Kat atas tu kek yang dibelikan oleh adik Lin saya. Sebenarnya dia nak wat kejutan htr kek tu ke ofis saya tp bila dia dpt tahu saya lepak KL terus dia cancel. Petang dia balik kerja tu, dia sorokkan kek kat bilik gosok. Ada ke patut. Mujur kek tak cair. Tapi tak lama setengah jam kemudian dia bawa kuar kek tu n wish happy birthday. Masa tu dalam pukul 8.30 mlm hanya ada saya, adik Lin dan adik Liana aje. Kak Liza dan adik Linda belum balik lg. 

Potong kek? Tak patut la potong kek tanpa diorg kan. Tunggu punya tunggu dekat kul 11 mlm baru potong dan makan kek tu.

Apa2 pun terima kasih buat akak, abang, adik2 dan kawan2 yg bagi wish dan berdoa utk saya. Terharu sangat. 

Adik Lin tanya "Kata terharu tapi tak nanges pun?". Perlu ker menanges Lelen ooiiii....

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

6 comments:

  1. Untung ada famili yg prihatin mcm ni.. Cantik kek..

    ReplyDelete
  2. hepi besday...
    tetap nak tunggu juga...terharu

    ReplyDelete
  3. hepi belated besday su...semoga panjang umur dan dimurahkn lg rezeki su:-) bulat tu yg tak tahan..heheee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...