Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, December 7, 2012

Stalker? Saya rasa bersalah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Sebelum pergi kerja pagi tadi sembang2 ngan adik Liana. Hari nie dia bangun awal sangat lebih kurang dlm pukul 4 pg. Dia ada interview kt area PJ. Maybe hati tak tenang so dia bangun awal tuk baca buku.

Tiba2 jer dia buka cerita pasal stalker2 nie. Rupa2nyer ada org stalker dia menerusi blog saya nie. Kat blog nie saya ada cerita tentang adik2 saya. Maybe kerana kekhilafan saya sendiri yang selalu tulis nama penuh adik, jadi senang la org tu cari kan. Taip jer apa2 kat Google...semua boleh jumpa.

Mintak maaf sangat2 kat adik Liana. Maybe hidup dia tak tenteram kerana ada org buat gitu kt dia.Nmpk gayanya macam nak kena tutup jer blog nie.

Harap org yang berkenaan hentikanlah perbuatan tak bermoral tu. Perbuatan anda tak beri kebaikan tuk sesiapa pun.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

11 comments:

  1. La, mcm ni pun ada. Sian adik sue.. Stalker tu, harapny cpt insaf ye.
    Myusahkan org lain je.

    ReplyDelete
  2. Biasanya yg ada stalker ni ada kelebihan yg dicemburui oleh si stalker.. Liana, keep it up.. Ko buat derk jer dek..

    ReplyDelete
  3. Isyyy jangan lah delete belog nie, biasalah tu stalker memang kerjanya menyibuk hal orang je. Cuma lepas nie awak kena lebih careful lah.

    Btw baru follow sini :)

    ReplyDelete
  4. x perlu tutup kot. cuma delete je post2 yg berkenaan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...