Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, March 12, 2013

Pure Marine Collagen Murah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Hari ni nak bercerita pasal rumpai ni. Dh banyak kali tgk kt blog2. Masa tu x terpikir pn nk makan benda2 gini, sampai la awal tahun ni. Adik ipar yg perkenalkan rumpai laut ni pd saya. Byk kelebihan dan kebaikan makan rumpai ni. 

Nak tahu lebih lanjut tentang pure rumpai nie anda boleh kunjungi laman http://www.puremarinecollagen.my/

Dah hampir 4 minggu minum. Terasa kelainan. Wajah semakin tegang, semakin cerah,parut2 jerawat semakin pudar, senang buang air besar, tumit kaki yang merekah dah beransur-ansur pulih dan pori-pori semakin mengecil.

Setakat ini sahaja yang saya nak ceritakan. Next entry baru ada masa nak letakkan gambar "Before & After". Tunggu taw.....


Ada yang nak order tak...HARGA????? 

RM20/sebungkus(100g)termasuk Postage

Kalau ada sapa2 yang berminat boleh hubungi Cik Mei Lin.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

11 comments:

  1. hi...MV pun makan ni..dan jual sekali..hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sue...skg ni produk ni sedang top kan...:)

    ReplyDelete
  3. saya pun ada jual la..mmg tgah hot pun hehehe..tgok sini http://eiproduk.blogspot.com/2013/03/1-pek100gm-hijau-rm-35-tidak-termasuk.html

    ReplyDelete
  4. sayangnya saye allergy marine collagen sbb saye mmg ade allergy pade seafood :(

    sape lagi allergy seafood?

    yang sesuai dengan kulit cume collagen ikan (review: http://www.diyanamarissa.com/search/label/BB%20PLUS%20COLLAGEN ) n collagen tumbuh2han. cume yg tumbuh2han ni die lambat sket la nampak effect.

    ***jom follow blog www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete
  5. first time dgr ni heeee..tak berapa tau sgt pun..huhu

    ReplyDelete
  6. Sama la sy pun adik ipar kenalkan..br je start mkn..

    ReplyDelete
  7. jom joint GA
    http://karukordjagaus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. rumpai laut ni memang tengah popular skarang.

    #hampir lupa kat akak ni. lama x singgah sini.
    btw hye kak :)

    ReplyDelete
  10. Salam
    Jika ada yg berminat untuk membeli Kolagen rumpai laut Gred AAA Kaler Ungu RM 10 100 Gram Sila Call/Sms/Whatsapp ditalian +601126284226
    Thanks admin

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...