Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, May 20, 2013

Masuk Bengkel 3 Hari

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

 Rindu kat saya? Rindu tak? Terima kasih pada yang merindui dan kesudian kawan2 utk jenguk teratak yg dah bersawang nie.....mujur la kayu teratak nie kukuh lagi. Kalau tiang, lantai, siling dah reput maka robohlah teratak kesayangan ku ini. Harap tak begitu lah....

Dah berbulan2 tak update apa2 kat sini. Busy memanjang. Kesian teratak nie dah hampir merajuk dan jadi sejuk.

Hari nie nak bercerita tentang bengkel...bukan bengkel basikal, kereta atau motor dan seangkatan dengannya nie bengkel a.k.a kursus. Dah lama tak terlibat dengan bengkel tiba2 dapat emel dari bos. Bos dah hantar nama untuk bengkel tu. 

Kadangkala best jugakkan, boleh duduk hotel percuma, dapat timba / kongsi ilmu, luaskan pandangan dan lapangkan fikiran, boleh jumpa kawan2 baru. Yang tak bestnya bengkel nie start pukul 8.30 pagi sampai 10.30 malam. Aduyai awat la hbs lewat2 malam.....bengkel nie start 21 Mei 2013 - 23 Mei 2013. Yang paling seronok hari Jumaat tu cuti Wesak...amik ko 4 hari tak masuk ofis campur weekend 2 hari dah macam holiday jer. 

Hari nie sehari jer kerja dan kena buat preparation utk bengkel pulak. Alhamdulillah sudah siap 95%.  Harapan semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Semoga berjumpa lagi kawan2

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

4 comments:

  1. selamat berkursus ye,bawa gula2,nanti ngantuk..heehee....

    ReplyDelete
  2. Bengkel bermanfaat tak apa Sue. Lagi best lepas tu cuti pulak jumaat sampai ahad wah... seronoklah..

    ReplyDelete
  3. dok hotel free memang best...... yg tak bestnya waktu nak duduk dalam bengkel 8.30 pagi - 10.30 mlm. Masa saya kena kursus induksi 3 minggu dulu... 8.00 pagi.. spi 10 mlm jadualnya. Tapi kadang tu kena stay sampai 1 pagi nak siapkan tugasan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...