Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 12, 2013

Musim demam

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Sudah masuk hari ke-3 nie. Macam-macam penyakit dapat. Batuk + selsema + sakit kepala = Demam. Kalau ikutkan sebelum kawen dulu jarang sangat dihinggap sakit2 bila dah kawen macam2 sakit datang.

Mujur dapat suami yang ambil berat dan memahami. My hubby sediakan ubat dan air badak utk sejukkan. My hubby jugak x bagi masak. Dia suruh makan ubat dan tido aje.

Kerja tetap kerja. My boss bercuti jadi x dapat la saya MC. Nak tak nak kerja dalam keadaan sakit dan redha aje. Hopefully demam nie cepat sembuh la....tak larat nak travel dari Meru Klang ke Kuala Lumpur.


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

6 comments:

  1. tiap petang hujan...badan tak tahan sejuk...
    kalau en. hubby tak tolong..siapa lagi kan...
    moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. datang jenguk sini, tak sangka awak tak sihat, moga cepat sembuh n take care yea :)

    ReplyDelete
  3. done follow sini no. 691
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...