Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, November 22, 2013

Berblog guna aplikasi BLOGGER

Assalamualaikum

Teruja sangat bila dapat edit blog guna hp. Selalunya pening kepala sebab nak post entry tp asyik berebut pc dengan husband je.

Mulai dari hari ini. Saya akan post entry guna hp. Seronoknya.

Terima kasih buat empunya blog http://www.hasrulhassan.com kerana perkongsian ilmu yg sangat bermanfaat.

Jika ada kawan-kawan nak update blog guna hp android sila ke google play dan install aplikasi BLOGGER.

4 comments:

  1. kite dh start post blog via aplikasi blogger kt hp since bertukar hp dr blekberi ke sony android..hasil tunjuk ajar incik suami..bestt kan..kat memane pon bole post entry dah..hihihi... *clap clap utk kite..

    ReplyDelete
  2. Saya sampai sekarg tak pandai2 lagi guna kaedah ni..

    ReplyDelete
  3. kan.mmmg senang.
    saya bukan setakat guna hp utk update blog, bw pon guna hp j.lg sennag.hihi

    ReplyDelete
  4. owh ye ke...lepas ni bunda nak belajarlah....pc bunda pun dah problem dah...sbb tu jarang online dah...pelagi BW...tksh...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...