Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, July 3, 2014

: : 4 Ramadhan 1435 H : :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
 
Sudahah masuk ari ke 5 Ramadhan.Saja nak update kat sini jer
 
Menu sahur: 
Nasi putih
Daging black pepper
Ikan keli goreng

Menu berbuka:
Buah kurma
Air kelapa
Yong Tau Fu (Beli kat pasar ari area Meru)

Ari nie macam nak nakan udang masak lemak cili padi jer...bahan2 semua dah ada. Masakkan paling simple tp yummy...
 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

3 comments:

  1. salam ramadhan..jemput singgah blog saya nanti

    http://www.teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.
    *saya tak sure, sbb shaklee sy tak pernah guna.
    ** biodex in shaa Allah. kena cari stokis berdaftar la.mcm sy terus ke wisma biodex je sbb dkt dg rumh kan.alhamdulillah la.cukup penerangn yg diberi

    ReplyDelete
  3. tetiba tingin yong tau fu plak...emmmmm

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...