Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, July 1, 2014

Solat Tarawih Bagi Wanita

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

 Masa blogwalking tadikan terbaca satu entry bagi saya ianya amat menarik untuk dibaca.Nak tahu entry tentang apa? Sila ke blog kawan kita nie blog azamhusni dan TengkuButang

Masa duk study dulu memang la rajin gi terawih kat masjid UUM nun. Sanggup menapak dari Kolej Proton tu mendaki bukit g masjid..

Dah kawen la nie, encek husband je la ke surau tuk terawih. Saya duk kat umah je. Buat kat umah aje maklum la sampai umah pun dah agak lewat. Penat kerja tak hilang lagi. Esok kena bangun awal pulak.Alasan la tu.....hehehe

Lagi satu nak elak dari mendengar benda yang bukan2. Biasa la duk kat taman kan...hal org sebelah hal kita jugak...hal anak org hal kita jugak....hehehhe.....eh mengumpat ek...dalam surau pulak tu....

Bagi mereka yang berterawih kat surau @ masjid beringatlah. Kita datang ke rumah Allah untuk mendapat keberkatan dan kerahmatan bukannya kemurkaan Allah swt.

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

1 comment:

  1. rutin bulan puasa ni mmg banyak betukar. semuanya nak kena cepat je rasa. tu yg kadang cepat nau rasa ngantuk.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...