Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, August 27, 2014

: : Pemutih Gigi : :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sebelum nie saya gunakan produk macam kat atas nie. Masa mula2 guna tu rasa macam sedikit teruja la pasal nampak perubahan sikit tp bila dah pakai berbulan2 nampak macam sama jer takde perubahan apa2. Jadi terus stop pakai dan guna ubat gigi biasa jer. Tak pasti la sebab apa tak berkesan. Ada tak kawan2 yang guna produk nie? Boleh share dengan saya.

Beberapa hari nie try google la pasal nak tau produk pemutih gigi selain Peals Drops tu. Hasilnya macam 2 benda di atas tu. Punya la susahnya nak cari org2 yang buat review pasal produk nie. MIntak tolong kalau ada siapa2 yang pernah dan masih gunakan produk nie sila tinggalkan komen ye. Nak tahu pendapat orang lain before beli.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

1 comment:

  1. Saya takde pendapat berkaitan produk tu.Kawan saya guna kayu sugi, 2 minggu putih gigi dia.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...