Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, September 8, 2014

Aktiviti Hujung Minggu

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Dalam pada sahut cabaran 30 hari dari Cik Sue Izza kan sempat jugak la nak postkan enrty nie.

Aktiviti yang jarang sangat dibuat tapi sejak kebelakangan nie sangat digemari oleh my hubby. Hari Sabtu dan Ahad kena paksa ngan my hubby. Dia bawa gi tasik kat area Seksyen 7 Shah Alam. Berjoging la kita...... 

Sakit seluruh badan. Kaki macam kejang jer. Jalan dah macam robot. Adei....kata hubby weekend nie kena joging lagi. Aduyai....

Pastu kena paksa minum Herbalife pulak. Macam2 la my hubby nie.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

8 comments:

  1. syokkn pagi2 hujung minggu beriadah smbil menghirup udara segar....dh lama akak tinggalkan aktiviti mcm ni sejak ank2 dh besar ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg syok tau....pohon menghijau..udara nyaman sgt2

      Delete
  2. wah best tu.... segar bdn... hhihi herblife hakeh.. mhal tu... tp sy pon guna supplemn untuk maintain kesihatan which is shaklee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti pulak la mahal ke x berbanding shaklee...

      Delete
  3. Replies
    1. mmg pun tapi kan sbb dah lama x joging..kaki jd kejang

      Delete
  4. Suka saya dengar kawan2 blog dah mula aktif bersenam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....umo dah meningkat kalau x jaga kesihatan

      Delete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...