Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 4, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Terima kasih buat Sue Izza dari #kelabbloggerbenashaari kerana anjurkan task yang sangat mencabar nie. 30 hari mencari suami  oooppsssss.....Cabaran 30 hari tulis enrty tanpa henti.....

Hari pertama : Gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda

 Meh tepek gambar skit yang tak berapa nak lawa.


5 fakta tentang diri anda:

1. Suka warna coklat. Suami cakap saya dah macam org tua (Sampai hati). Warna tu nampak saya sangat comel :-)

2. Suka sangat tengok drama korea. Walaupun tahu pelakon2 korea nie plastik tp tetap nak tgk jugak. Biasa la pompuan suka tgk benda yang cantik2.

3. Susah nak nangis depan org. Kalau nangis pun paling best menangis time nak tido dan dalam bilik mandi sebab masa tu takde org yang tahu..

4. Saya suka berjalan. Suka sangat kalau hari cuti kuar rumah gi la mana2 pun asalkan tak lepak kat umah. Tapi nak wat camne my husband tak satu kepala. Redha jer la

5. Tak banyak kawan. Boleh bilang dengan jari jer...


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

4 comments:

  1. kalau boleh nak je sethun sekali g melancong....tp kalau husband x ikut tak brp nak seronok nnt

    ReplyDelete
  2. salam kenal =) sy dulu pun suka gilak wane coklat.tudung,baju sume nk coklat.tp skrg gilak biru pulak.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...