Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, September 22, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 14 : Cerita Kasut Saya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Mujur ada kesempatan tuk teruskan cabaran 30 hari. Hari nie nak bercerita tentang kasut pulak. Sebenarnya saya nie jenis yang suka pakai kasut sampai hancur lps tu baru beli kasut baru. Dari kecik mmg dah diajar macam tu. Tak berapa suka beli barang lps tu simpan dalam almari jer. Kalau boleh bila beli terus nak pakai.

Nie kasut joging saya. Saya nak beli kaler oren tapi husband pilih kaler pink. Dia kata nmpk mcm pompuan skit. APA???? Sebelum nie saya bukan pompuan ke?

Dah 4 thn saya beli kasut nie. Still elok lg. Kasut kesayangan pasal kaler oren.


Yang nie bukan kasut tp nak tepek kat sini jgk. Ni la sandal yg saya bawa ulang alik g keje. Kalau agak2 dah lambat boleh berlari je...Selesa sangat2.


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...