Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 5, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Anda

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Cabaran hari ke 2. 

Bagaimana cara nak amik hati saya...nie husband kena baca lepas tu kena ingat sampai hujung nyawa...hehehhe 


 
Hari kedua : 5 cara memenangi hati Linniey

1. Jaga solat dan jadi imam - Tang nie husband mmg dah berjaya....alhamdulillah.

2. Jujur - Tak kisah betapa pahit sekali puna pa yang nak dilafazkan tu jujur dan berterus terang, ckp biar jelas, saya boleh terima dengan hati terbuka.

3. Pandai masak. Dah jemu duk makan hasil air tangan sendiri.

4. Bawa saya gi jalan2 @ melancong. Yang nie mmg husband x leh nak buat pasal dia mmg x suka nak jalan2.

5. Buat suprise sekali sekala. Tak yah selalu la....x yah nak tunggu time birthday ke anniversary ke...


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

6 comments:

  1. nasib baik dah kawen...kalau masih single mesti ramai juga nk cuba hehehe

    ReplyDelete
  2. Mamamyja suka jalan2 juga..

    Salam Perkenalan dari mamamyja.
    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-5

    ReplyDelete
  3. En. Abe ada baca tak N3 ini.
    Kalau dia baca mesti senyum-senyum dan kata "ala kacang aje ni - abang boleh buat"

    ReplyDelete
  4. eeemmm...alia pon suka surprise laaa...kita sama..hahahahhaa...

    jemput singgah n komen di blog alia pula yeaa..

    ReplyDelete
  5. hihi..kena bagi hint kat hubby baru dia tau wife nya ada blog

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...