Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, September 30, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 22 : Destinasi Percutian Impian

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Dari dulu sehingga kini dan pasti selamanya. Ini adalah tempat yang saya nak hbskan cuti saya. Mana lagi kalau bukan Negara Korea. Tak habis2 dengan Korea kan? Bukan sebab kejutan K-Pop ok. Memang dah jatuh hati sangat dengan negara tu.

Bila tengok siri Running Man, diaorg akan paparkan tempat2 atau lokasi2 pelancongan yang adakala org x tahu pun ada tempat yg cantik macam tu. 

Time tengok drama korea jangan cakap la...eh eh cantiknya tempat tu.....wah! tempat tu romantik giler la.....subhanallah, cantik nya tempat itu tempat ini....teruja giler bila tgk tempat2 yg cantik. Negara2 lain pun ada tempat yg cantik dan unik tp kalau boleh nak sekali jejakkan kaki ke Korea.


Selain tu saya ada jenguk juga blog Shuhadah Noordin - Korea Travel Guide Tips dan Catatan Kembara Korea. Kalau ikutkan banyak lagi blog2 yang saya baca


 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

1 comment:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...