Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 12, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 9 : 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Wow soalan tak nie wat mata kelip2 jer.  Lelaki yang menarik perhatian? Soalan macam kacang jer tapi otak nie tak berfungsi nak fikir dalam2. Tak tahu la nak jawab macam mana. Tapi meh la saya bagitau sikit2.


 Lelaki yang menarik di mata saya:

1. Chinese look - Suka tengok lelaki yang berkulit cerah. Kulit cerah tau bukannya yang macam jambu2....

2.   Minat yang sama - Suka jalan2 . Makan angin ker.

3.  Berpakaian simple tetapi kemas  - Tak berapa minat tengok lelaki pakai baju smart2 macam keje ofis besar2. Suka tengok lelaki yang pakai ala2 artis korea...

4. Romantik - Sukanya kalau dapat lelaki macam nie. Cair wei...

5.  Banyak cakap - Susah sebenarnya kalau lelaki tak banyak cakap.Cakap banyak biar bertempat la....kalau kepoh tu saya mmg x suka lgsg




 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

1 comment:

  1. EEMMMM..mesti minat korea ni...haahaha..

    visit and comment me back yea..nti senang i nk blogwalking..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...