Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 25, 2014

Tentang Cek Gaji - Part 2

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Semalam baru dapat cek gaji. Yang mana tak tau cerita nie boleh singgah jenguk Tentang Cek Gaji - Part 1.

Alhamdulillah akhirnya dapat jugak cek gaji. Cek ni ada 2 untuk bulan Ogos dan bulan September. Hati dah berlagu riang dah bersorak sorai akhirnya hancur lebur. Nak tau kenapa? Cek tu hanya boleh di depositkan selepas hari Isnin (29/09/2014).

Sebabnya isu tandatangan second signatories tu x settle lagi. Nak je saya hempuk dengan file2 atas meja nie.Dah hujung bulan sgt2 tu. Kalau gaji terus masuk akaun xde hal la. Nie lepas Isnin nak kena tunggu cek clear 3 ari bekerja.

Mujur la esok husband dh dapat gaji. Urut dada wei...jangan la lps nie berlaku lagi. Penat ooiii....Hak kita tp nmpk kita macam peminta sedekah je....

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

4 comments:

  1. naseb la ada suami.klau single jenuh dok mnta sedekah kt org plakkn?hampeh btoi la depa ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..klu single mau mintak pinjam duit ngan abah

      Delete
  2. salam kenal..
    lompat masuk sini dari edisi blog..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...