Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, October 8, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 24 : Rumah Impian Anda

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Bercerita tentang rumah impian memang takkan habis la. Macam2 yang kita nak lebih2 lagi pompuan. Nak yang besar la, yang ada ruang taman mini, yang ada swinming pool la....

Saya sangat tertarik dengan rumah 2 tingkat tapi husband suka rumah setingkat je. Katanya senang nanti tua tak yah susah2 naik turun tangga. Kalau boleh nak miliki rumah macam nie. Nampak cam klasik skit tapi mewah. Yang penting ada kehijauan di sekeliling umah sebab rumah abah kat kampung pun dikeliling pohon2 yang menghijau

Sumber pic dari En.Google
 Insyallah andai dimurahkan rezeki. Umur masih panjang. Saya nak milik rumah 2 tingkat macam nie. Nampak modern giler.Impian jer akak, adik, abg ooiii...tak tahu la bila impian akan direalisasikan..rumah setingkat skang pun jenuh nak membayar bulan2....

Sumber pic dari En.Google
Sumber pic dari En.Google


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...