Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, April 7, 2014

Blog Hidup Segan Mati Tak Mahu

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Lama sangat tak update blog nie. Rindu bertandang lagi nak tulis something di sini.

Ke mana menghilang? Tak ke mana pun ada jer di sini.

Penat mata tambah dengan mengantuk. Pasal apa? Semuanyer gara-gara drama korea "My Love From The Star". Kenapa? Astro One HD Channel 393 telah buat marathon untuk eps 1-21 selama 2 hari. Sebelum nie tak berkesempatan pun nak tengok drama nie sebabnya dah terlepas episod 1 & 2 jadi nekad tak mau tgk nanti x paham hujung pangkal cerita.

Jumaat lepas dengan sungguh2 duk depan tv nak tgk "Running Man" alih2 ditunda lak ganti dengan drama "My Love From The Star". Layan sampai ke subuh. Husbang tengokkan jer....kesian dia.

Citer tu not bad la. Citer lebih kurang macam Great Doctor & Rooftop Prince. Pertembungan zaman dulu dan zaman moden. Suka benar tgk citer2 macam nie. Tak tahu lah kenapa.

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...