Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, April 13, 2015

Taman Azumy Linniey

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Bersawang kembali blog nie. Bukan tak berminat nak berblog tapi kadang kala idea takde. Kosong kosong kosong macam Najwa Latif cakap

Saya nak war2 kan di sini. Ini adalah blog terbaru sata mengenai Mini Taman yang menjadi impian saya sejak dulu lagi tapi tak pernah direalisasikan sebab kekangan masa.

Alhamdulillah....diberikan kesempatan oleh Allah swt untuk menikmati dan melihat taman ini tercipta.

Jom singgah ke Taman Azumy Linniey. Masih baru. Insya allah lepas nie akan tumpukan di sini.

Jangan lupa ye mai jenguk kat situ
 
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...