Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 3, 2015

Kini aku kembali

Assalamualaikum semua
Sudah lama tidak hadap blog nie bukan setakat bersawang sekali toleh sudah berlumut pun yew jugak. Takde benda nak dikongsikan. Sekarang nie asal salah tulis je kena viral jadi kena berhati2 dalam penulisan. Tak pasal2 nanti benda kecik je pun dibesar2kan...kan parah macam tu.
Selalu jadi silent reader je. Ada masa teringin gak nak tulis. Bila taip tajuk simpan dalam draft buat pekasam. Bila dah jemu tengok dalam draft tu terus delete. Idea tak datang bergolek dan tak datang melayang.
Dah berapa kali berharap supaya blog tak bersawang lagi...kena tampar pipi banyak kali supaya sedar diri.
Jumpa lagi di lain entry. Jaga diri baik2 yew.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...